0800331471

Де можна продати долари в Луцьку?

Найпростіший метод збереження своїх накопичень - обміняти їх на більш "тверду" валюту, якій не страшні кризи і інфляції. Так, долар США по праву є найпопулярнішою і ходовою валютою в усьому світі, тому українці вільно змінюють UAH на USD. Якщо у вас накопичилася достатня сума доларів, то ви можете обміняти її на рублі, фунти, євро, гривню чи будь-яку іншу валюту, адже обмінники всього світу охоче співпрацюють з "американським зеленим".

Особливості купівлі/продажу долара в Луцьку

Курс долара Луцьк

В цьому обласному центрі, розташованому в північно-західному регіоні країни, можна купити або продати долар та інші валюти, що користуються попитом, адже місто відвідують численні туристи, командировочні й інші люди, які активно беруть участь у формуванні грошових притоків міста. Долар приваблює людей своєю стабільністю і надійністю. На його коливання впливають різні фактори:

  • політичні події;
  • військово-політичний стан;
  • виплати держборгу;
  • вклади іноземних інвесторів і бізнесменів;
  • результати торгів на біржах.

Відстежувати той чи інший крос-курс можна самостійно. Для цього досить стежити за котируваннями Нацбанку, саме вони є орієнтирами для інших комерційних банків і обмінників, які проводять фінансові операції. Володіючи актуальними даними, можна підібрати момент для того, щоб продаж долара приніс прибуток.

Що вибрати: банк, чорний ринок або пункт обміну?

Всі варіанти мають масу переваг, тому важливо оцінювати їх за такими критеріями благонадійності:

  1. Тривалий термін діяльності.
  2. Наявність позитивних відгуків від клієнтів.
  3. Широкий спектр послуг, що надаються.
  4. Гарантія захисту персональних даних клієнта.
  5. Зручний графік роботи.
  6. Можливість у будь-який час звернутися до менеджера.
  7. Наявність власного сайту.

Від чорного ринку варто відмовитися відразу, адже вуличні міняйли запросто можуть втюхати фальшиві купюри, при цьому ніхто потім нічого не доведе. Банки мають такий же робочий графік, що і більшість організацій, в яких працює більшість людей. Це ускладнює відвідування кас в робочий час, адже потрібно буде ще витратити час в черзі на касі. Замість цього можна піти в обмінний пункт, який має ліцензію на ведення фінансових операцій. До таких належить і Кіт Груп. Тут можна продати долар за вигідним курсом з мінімальною комісією. Дізнатися детальніше про динаміку курсу, умови і вигоди обміну можна на сайті компанії.